Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

MHP İl Başkanı Atıcı: Ekmeğine, aşına, bayrağına, ülkenin bütünlüğüne sahip çık”

MHP İl Başkanı Atıcı:  Ekmeğine, aşına, bayrağına, ülkenin bütünlüğüne sahip çık”

MHP Balıkesir İl Başkanı N. Argun Atıcı, Suriye'deki hadiseler bahane edilerek vatanımızın güneydoğusu başta olmak üzere büyük şehirlerimizin bir kısmında meydana gelen can ve mal kayıplarına sebep olan isyan provasının hedeflerini milletimizle paylaşmak

MHP Balıkesir İl Başkanı N. Argun Atıcı, “Suriye’deki hadiseler bahane edilerek vatanımızın güneydoğusu başta olmak üzere büyük şehirlerimizin bir kısmında meydana gelen can ve mal kayıplarına sebep olan isyan provasının hedeflerini milletimizle paylaşmak zarureti hasıl olmuştur” diye konuştu.
Suriye’de devam eden savaş sonrası ülkemizde meydana gelen olayları değerlendirmek üzere basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Atıcı, “Büyük Türk Milleti şunu iyi bilmektedir ki Suriye deki savaş olmasaydı da bir başka sebeple bu kalkışma yine de olacaktı. Çünkü hedefine büyük Kürdistan’ı koymuş olan ihanet şebekesi ve uzantıları 12 yıllık AKP iktidarının yarattığı zafiyet ortamı ve bölücülere verdiği cesaret neticesinde bu noktaya gelmişlerdir. Çıkarılan yasa ve yönetmelikler, devletin güvenlik kuvvetlerine kurulan kumpaslar sadece bölücü ihanetin işine yaramış, onları azdırmış, Türk devletini ise savunmasız bırakmıştır. Hainler önce şehirlerarası yolları günlerce kapattı, gönderden bayrak indirip, okul yakıp bu beceriksiz iktidarı test etmiş, içinin boş olduğunu gördükten sonra cesaretini arttırmıştır. Hainler şunu iyi bilmektedir ki Türk milleti ve devleti zayıf değildir ve sahipsiz de değildir. Türk milliyetçiler ve ülkücüler gelişmeleri kaygıyla ancak dikkatle ve vakarla takip etmektedir” dedi.
Atıcı, devamında şöyle konuştu: “MHP ve ülkücüler bu devletin kılına zarar gelmesine asla rıza göstermezler. Bu sebepledir ki provakasyonlara gelmeyecek ve Türk devletini yani kendi devletini asla zorda bırakacak bir hareketin içinde olmayacaklardır. Türk devletinin hukuk içinde ihanetin başını ezmesini sabırla bekleyeceklerdir. Ancak Türk devletine ve onun gerçek temsilcisi MHP ve ülkücü harekete ihtiyaç olursa, şartlar ne olursa olsun üzerine düşeni tereddütsüz yerine getireceğinden hiç kimse şüphe etmemektedir. Devletimizden beklentimiz varlığı musallat olan bu beladan kurtulmak için güvenlik kuvvetlerimizin anayasa ve yasalardan doğan yetki ve sorumluluklarının önü açılmalı taşların bağlanıp köpeklerin salındığı görüntüsü derhal silinmelidir. Asil milletimize sözümüzdür Türk milleti ve Türk devletinin varlığının teminatı milliyetçi ülkücü harekettir. Hainler ve ihanet şebekeleri ve yandaşları bilmelidirler ki söz konusu vatan olduğunda kullanabileceği haklarını saklı tutmaktadır.”



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı